"Sistemde kayıtlı olmayan bir üyenin bilgilerini görüntülemeye çalıştınız" uyarısı ve sebebi

Retweethavuzu panelini standart üye olarak kullanıyorsanız bu tür bir uyarı aldığınızda panellerden birinde girişiniz engellenmiş ve diğer panelleri kullanmanızda yasaklanmış demektir. Gold üyeliğe geçiş yaparak bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz.

Gold kullanıcılar, kredi satın aldıkları panel dışında başka bir panele giriş yapar ve o panelin uygulamasını kaldırırsa gold üye olmadıkları için o panelde engellenirler. Bu sebeple gold üyelerimize sadece kredi satın aldıkları paneli kullanmalarını tavsiye ederiz. Başka bir paneli kullanmak isterlerse ya o panelde kredi paketi satın almalılar veya mevcut kredilerinin bir kısmını yeni panele transfer edilmesini bize bildirmeleri gerekmektedir.

2 yorum:

  1. Çözüm Gold üye olmak yani?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet. Gold üye olmak için kredi satın aldığınızda tüm panellerdeki giriş engeliniz kaldırılır. Tekrar aynı problemi yaşamamanız için yukarıda da belirtildiği gibi, "Başka bir paneli kullanmak isterlerse ya o panelde kredi paketi satın almalılar veya mevcut kredilerinin bir kısmını yeni panele transfer edilmesini bize bildirmeleri gerekmektedir."

      Sil

Blogger tarafından desteklenmektedir.